lindaniemi.blogg.se

collide

Publicerad 2012-12-20 21:58:48 i Allmänt

Tja dudes!
 
Är skitnojig för det här med jordens undergång. Var inte det så speciellt mycket innan men självklart ska jag se en bild med en text om när skiten träffar Sverige eller nåt sånt, när det är några timmar kvar bara?! Kunde jag inte sett den imorgon typ, då hade jag bara skrattat men nej nej istället ska jag bli såhär nojig...
 
Aja hoppas på det bästa typ, skulle inte vara så fett att dö 16 år och inte gjort ett skit i livet haha. Fett synd.
faaast vi kan ju hoppa alla statusar som kommer komma upp på facebook snart. Orkar inte haha så himla onödigt, människorna som iallafall är någorlunda smarta vet what's going on liksom.
 
Hade en lektion idag och vi kollade på film och körde lekar. Somnade dock under filmen som typ resten av klassen haha. Vi var bara 15 stycken idag typ för att ingen orkade komma för att vi egentligen hade värsta långa håltimmen från 11 till 4 men vi slapp idrotten som var sista och fick dra hem vid lunch. Skönt!!
Drog hem och hängde med Gorana ett tag och drog sen ner på stan och träffade Alexandra och lite annat folk!
 
Har sovit mestadelen av kvällen annars, så sjukt jävla trött idag, och kollat på lite klänningar till nyår. Sick att det är om en och en halv vecka typ! Imorgon slutar jag och jävlar vad skönt med jullov!
 
puuuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda, 16 år, Södertälje

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela