lindaniemi.blogg.se

Nighty

Publicerad 2013-02-14 00:57:38 i

Hej kompisar!

Ska alldeles strax sova tänkte bara skriva lite kort about my daaay. Inte för att den alls har varit kul, riktigt seg faktiskt men ändå.

Hade sovmorgon imorse och började dagens första lektion med företagsekonomi, skitsegt. Sen hade jag lunch och samhälle. Ändå seg dag även fast jag bara hade 2 lektioner, liksom 3 timmar på varje lektion så det blir en lång dag ändå. Efter skolan åkte jag hem och gjorde pannkakor till mig, haha de vart skitgoda, sen pluggade jag lite juridik för att jag har prov imorgon men jag kan ingenting haha. Träffade även Angelica en stund och ni kan ju få gissa vad hon hade hemma hos sig som tillhörde mig?!?!

Aa jo min locktång. Vet inte hur många gånger jag har frågat om hon har haft den och hon har varit fett säker på att jag tog med den hem efter nyår. Hittade den efter 2 sekunder haha så den bruden asså. Har liksom letat efter den här hemma, under sängen, i garderoben, i vardagsrummet, aa you name it. Överallt där den ändå aldrig skulle ligga bara för att. Aja ändå glad att den är tillbaka, woop woop!!

Men det här inlägget sög ju men sängen kallar!! Börjar inte förns runt 12 imorgon så har en feeet sovmorgon, värt.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda, 16 år, Södertälje

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela