lindaniemi.blogg.se

Weekend

Publicerad 2013-02-10 21:27:00 i Allmänt

Heeeej!! 
 
Första gången som jag faktiskt tar det lugnt denna helg haha. Har varit lite överallt och hängt. Haha nej men i lördags var jag på Lidingö och firade min kusin som fyllde 18. Sen så var min syssling och hennes mamma från Norge var här och hälsade på under helgen. Faktiskt första gången jag träffar de och det var trevligt. Asså ååh haha min syssling är så jävla fin blir fan avundsjuk haha. De var iallafall på middag hos oss idag plus mina andra sysslingar och deras familj. Gjorde pannacotta till alla duktig som jag är.
 
Kan berätta något skitkul också eftersom att jag inte har något att skriva om. Skulle visa mina talanger i norska och sa att jag kunde ett ord på norska när vi satt och pratade. Ordet var "guleböj" som jag har trott betyder banan på norska i flera år. När min syssling sedan kollar lite undrandes och typ undrar vafan jag säger så börjar alla skratta. Haha tydligen heter banan något liknande på norska och inte alls guleböj. Geniet Linda typ. Har påriktigt gått runt och trott det i alla år, man ba skönt. 
 
Kan även berätta att jag har sjukaste träninsvärken. Gymmade i fredags och resultatet av det är en orörlig Linda haha. Känner mig påriktigt som en gammal tant. Aja ändå skönt med träningsvärk då känner man att träningen har gett något. 
 
Nej men okej har suttit med det här inlägget i en timme nu för att jag har gjort massa annat. Ska sätta på en film nu och försöka glömma att det är måndag imorgon, usch. 
 
puuuss
 
Lite bilder från helgen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda, 16 år, Södertälje

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela