lindaniemi.blogg.se

Summer

Publicerad 2013-05-17 16:59:00 i Allmänt

Hej brödeeeer! 
 
Vilket väder det är idag! Äkta sommar ju. Har iallafall på mig shorts idag första gången i år och det är såååå skönt. Hade bara matte idag och sen drog vi till kronofogden med klassen och lyssnade på några typ. Skitsegt men vi var bara där i 50 minuter typ så det är chill. 
 
Jajaaa medans hela Stockholm är ute och njuter av vädret idag så sitter jag inne och pluggar, på en fredag. Hatar att sitta inne när det är fint väder men måste verkligen plugga. Har 4 uppsatser och 2 måste in innan måndag plus att jag måste plugga till nationella i spanska och matte som är på måndag och tisdag. Så lagom stressig och klantig som jag är så glömde jag matteböckerna i skolan, jävla skit. Aja inte för att ni bryr er men ändååå. 
 
Hade världens bästa födelsedag förresten! Fick besök av lite släktingar så det var trevligt. Fick en Ipad i present också och en plattång så är supernöjd! 
 
Justeeee måste bara få skriva av mig om hockeymatchen igår. Sverige - Kanada var fan jobbigaste matchen jag någonsin har sett typ. Hörde mitt hjärta slå och sjukt snabbt asså var verkligen så nervös men älskade Sverige vann. Äkta stjärnor. 
 
Måste börja med plugget nu så att jag blir klar någongång. 
 
puuuuss

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda, 16 år, Södertälje

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela