lindaniemi.blogg.se

saturday

Publicerad 2013-02-23 18:41:00 i Allmänt

Hej kompisar
 
Har varit och tränat med Gorana nu på förmiddagen och vi hämtade även våra snyggaaaa skor då som vi hade köpt av en vän som säljer lite blandat med grejer på sin instagram. Stylebyclaudia, kolla in den. Finns massa fint! Asså skorna är to die for också ska visa bild sen, skitsköna att träna i också. 
 
När vi hade tränat klart åkte vi och käkade på Grekiska Kolgrillsbaren också, fett vääärt har en sjukt matkoma fortfarande. Ikväll får vi väl se vad som händer, skulle vara skönt att bara vara hemma och ta det lugnt faktiskt och börjar känna mig sjuk vilket jag inte vill bli på lovet. 
 
Igår träffade jag mina fina vänner som jag inte sett på år typ. Ååh det var så mysigt. Vi rockade loss på karaoken som de sanna stjärnor vi är, pratade, åt massa gott och skrattade. Mina fina tjejer♥ Haha hemvägen för mig och Gorana var ju rolig. Vi missade bussen och såg den åka och jag var smart och tänkte att om vi genar genom stan så hinner vi till stationen efter. Vi sprang som as och gav upp efter några meter halvt döda och anfådda. Haha jag ba trodde att vi var värsta atleterna. 
 
Ääh ska sätta på någon bra film nu och göra te. 
 
puuuss

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda, 16 år, Södertälje

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela