lindaniemi.blogg.se

när solen går ner

Publicerad 2013-01-27 15:42:00 i Allmänt

Hej! 
 
Har precis käkat och tar det bara lite lugnt nu. Helgen har varit skön, har inte gjort så mycket alls faktiskt. Igår käkade jag på tacobar med brudarna och på kvällen var jag i Pershagen en stund och hälsade på mina sysslingar och idag har jag inte gjort någonting. Ska dock iväg och träna senare ikväll på Friskis. Är så himla seg i hela kroppen vill bara lägga mig i sängen och sova men ska inte.
 
Imorgon är det måndag igen, bästa dagen på veckan, alla älskar måndagar. Eller??? Orkar inte, orkar inte vakna tidigt, orkar inte ha spanska 3 timmar på morgonen, orkar inte måndagar. För att göra min dag ännu bättre så är ju självklart min locktång är borta (alla ba wooow värsta i-landsproblemet) Nej men ärligt har vänt ut och in på mitt rum och den är helt borta. Vet fan att jag har sett den på mitt golv men den är ju fan inte där längre. Får fan damp, cause I need it. Har gått runt och sett ut som en jävla råtta i håret för att jag inte har kunnat fixa det för min plattång suger ju också. love life. Okej ska sluta klaga nuuuuu.
 
Ingen kan ha missat "När solen går ner" av AKI och Kapten röd? Har ingen koll på om den är ny eller inte men den toppade iallafall top lists på Spotify för några veckor sedan. Lyssnade på den då och tyckte att den sög och undrade hur fan den kunde vara så högt upp på listan. Såg att folk lyssnade på den och fattade inte vad som var bra med den. Nuuu någon vecka senare kan ni få gissa en av låtarna som jag lyssnar på rätt ofta... 
Ja jag lyssnar på När solen går ner, ofta. Haha tycker ärligt talat att den är bra nu. Fast så är jag rätt ofta, hatar alla nya låtar i början och älskar de sen. 
 
Aja såg att klockan går, måste byta om till träningskläderna och dra snart.
 
puuuss
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda, 16 år, Södertälje

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela