lindaniemi.blogg.se

Sparkle

Publicerad 2013-01-04 17:09:37 i

Hej kompisar!!

Händelserik dag idag kan man nog säga. Inte för mig bara dock men för alla som bor i Södertälje. Imorse var det tydligen ett rånförsök här nere på stan där 4 män försökte råna en guldsmedsaffär och skott avlossades av en civilpolis osv. Egentligen är det inget som gör mig förvånad tyvärr. Fast samtidigt är Södertälje inte så jävla farligt som alla tror, det är bara fjant.

Alla som inte bor här tror att alla levande varelser är kriminella här och att det händer farliga grejer hela tiden. Visst finns det "gäng" här som rankas som "gangsters" haha men vilka fan märker av de då? Inte jag och jag vet att många av mina vänner håller med. Vissa platser är mindre bra att vistas vid men det vet man väl själv om man bor här. De där gängen ger sig oftast inte på vemsomhelst heller, de vet ju oftast vilka de "är ute efter" eller vad man nu säger och det är oftast andra "gäng".

Sen att Södertälje är skitfarligt som många verkar tycka så är det inte det enda stället där sådant inträffar. Finns överallt i Sverige.

Jaja följer händelsen på Aftonbladet haha. Annars har jag inte gjort så mycket idag och lär inte göra det heller. Ska sätta på LOL nu och kolla på den.

Hörs sen

Puuuuss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda, 16 år, Södertälje

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela